Я да използвам темата на колегата та да питам.Преди време един приятел имаше някакъв такъв проблем/още го има/ но никой не може да каже от какво е.Давам на контакт,завъртам ключа да запали.2 сек /образно казано/въртя,пускам ключа и мотора тресе та ша падне.Задържам ключа 4сек/пак образно казано/ и колата си пали и работи перфектно.И това нещо е всеки път на тези интервали.Колата не пуши всичко си е Ок. диагностики те не откриват нещо нередно.Помпи регулатори и тем подобни са с много добри показатели.По- едно време останах с впечатление че маторя пали на обратно/на безинов мотор с повече аванс съм виждал навремето да пали на обратно/но там пуска искрата по-рано и бензина се възпламенява по-рано и връща буталото обратно/ Но при дизела не стоят така нещата.Та нямаше кой да каже какво точно се случва и всеки казваше дай да сменим това онова,но без гаранция че проблема ще се оправи.Та този приятел още си кара колата.Върти 4 сек. и си пали и си перка.Та питането ми е някой да се е сблъсквал с такъв проблем?Колата е 156 1.9 JTD 8 клапана
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен шум и вибрация на 147мицата ми.
Collapse
X
-
Last edited by alfista 96; d.m.y г., 11:18.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеЯ да използвам темата на колегата та да питам.Преди време един приятел имаше някакъв такъв проблем/още го има/ но никой не може да каже от какво е.Давам на контакт,завъртам ключа да запали.2 сек /образно казано/въртя,пускам ключа и мотора тресе та ша падне.Задържам ключа 4сек/пак образно казано/ и колата си пали и работи перфектно.И това нещо е всеки път на тези интервали.Колата не пуши всичко си е Ок. диагностики те не откриват нещо нередно.Помпи регулатори и тем подобни са с много добри показатели.По- едно време останах с впечатление че маторя пали на обратно/на безинов мотор с повече аванс съм виждал навремето да пали на обратно/но там пуска искрата по-рано и бензина се възпламенява по-рано и връща буталото обратно/ Но при дизела не стоят така нещата.Та нямаше кой да каже какво точно се случва и всеки казваше дай да сменим това онова,но без гаранция че проблема ще се оправи.Та този приятел още си кара колата.Върти 4 сек. и си пали и си перка.Та питането ми е някой да се е сблъсквал с такъв проблем?Колата е 156 1.9 JTD 8 клапана
При краткото въртене не се самозапалват всички цилиндри сигурно, докато дългото им помага да стане едновремено.
Виждал ли си руски трактор с бензинов двигател вместо ел. стартер, пали без грешкаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗнаеш, че на дизела горивото се самозапалва от високото налягане и т.н.
При краткото въртене не се самозапалват всички цилиндри сигурно, докато дългото им помага да стане едновремено.
Виждал ли си руски трактор с бензинов двигател вместо ел. стартер, пали без грешкаAlfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеХубаво де не се запалват всички,но нали все пак мотора работи някак си от което следва че и другите трябва да се запалят по някое време.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗависи колко е износен и какво е налягането в цилиндрите, като позагрее малко ще тръгне и износен, версии многоЯвно друг не се е сблъсквал с такъв проблем
Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Според мен има логика за масленият филтър нo заложи на качествен филтър приемрно Man или Hengst.Мой близък имаше почти подобен проблем с яспонски бензинов мотор с верига.филтъра с който беше проблемацията беше Bosch точно така на малко километри.Уш Bosch са убави сега ако ни кажеш че и твоя е Bosch..............Last edited by fakirastanly; d.m.y г., 16:48.Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
-
Вчера докато карах на първа скорост изписа ми на борда Low engine fuel pressure и колата загасна. Верно педала за газ лекичко го бях натиснал, но и друг път така съм карал, но не загасвала колата. Иначе за обсъдения ми проблем, напоследък по-малко го прави, след като промених тези неща който ви ги казах. Поздрави.
Comment
Comment